Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Blog
Lørdag, 22 Oktober 2016 16:25

Zenkutsu-dachi

Written by

Af Sensei Jan Spatzek

Bøjet eller ikke bøjet bagerste ben

Jeg kan konstaterer, at der stadig er mange karatekaer, der endnu ikke helt har forstået meningen med at have det bagerste ben let bøjet i HANMI

Jeg vil her prøve at forklare forskellen på Zenkutsu-dachi (Hanmi/Shomen) og brug af hofte og bagerste ben i bevægelsen Hanmi/Shomen.

Torsdag, 20 Oktober 2016 17:06

Højere Maegeri

Written by

thumbArtikel af Malene Krause,
Osteopat og Fysioterapeut


For nogle år siden skabte en artikel i en af landets aviser lidt røre i sportsverdenen, fordi budskabet var, at udspænding ikke virker.

jks logo

Jeg har ofte fået spørgsmålet: ”Har du hørt om den eller den instruktør?”.
Oftest er mit svar ja, eftersom jeg i løbet af min karatekarriere (40 år) har trænet med mange forskellige instruktører, både fra og uden for min organisation. Jeg har altid været åben overfor andre stilarter og kampsportformer end karate, da det er vigtigt for mig at være ”openminded” men også at udfordre mig selv i min egen performance.